Betalen

Hier vind je alle informatie omtrent het betalen van je bestelling op SieradenCorner.nl


Betaalmogelijkheden

Je kunt je bestelling bij SieradenCorner.nl op verschillende manieren afrekenen. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:


iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd betalen via je eigen bank. Je wordt na het plaatsen van een bestelling doorgestuurd naar de website van je bank om de betaling te voltooien. Na het betalen van de bestelling kunnen wij je bestelling direct in behandeling nemen.


Bancontact

Dankzij de samenwerking tussen de verschillende paymentproviders ondersteunen we ook Bancontact in onze winkel. Gewoon via je smartphone. In alle veiligheid.


Paypal

Je kunt ook met Paypal veilig onze sieraden aanschaffen. Tevens kun je gebruik maken van Paypal indien je wilt betalen met een creditcard


Vooruitbetaling/overboeking

Kun je niet direct betalen bij het plaatsen van de bestelling? Geen probleem je kunt ook het geld achteraf zelf overmaken op onze rekening, ook voor klanten uit België is dit een goede optie. Je kunt dan betalen met het IBAN en BIC nummer. Let op: wij versturen je bestelling pas zodra de betaling bij ons binnen is. Bij international overboekingen kan dit soms 3-4 werkdagen duren.


Creditcard

Indien u gebruik wil maken van betaling via Credit Card dan is dit mogelijk via Paypal.com


Kortingscode

Wanneer je beschikt over een kortingscode dan kun je deze gebruiken bij het plaatsen van je bestelling. Je kunt de kortingscode opgeven tijdens het afrekenen. De korting wordt dan automatisch in mindering gebracht op het totaalbedrag van je bestelling.


Facturen

Na het plaatsen van je bestelling en de betaling ontvang je automatisch een orderbevestiging en factuur. Indien je op een later moment alsnog je factuur wil opvragen dan kun je dit doen via je account op SieradenCorner.nl. Hier kun je alle facturen downloaden.