Bestellen

Een bestelling plaatsen op SieradenCorner.nl is heel eenvoudig. Op deze pagina staat stap voor stap uitgelegd hoe een bestelling op SieradenCorner.nl geplaatst kan worden.

Stap 1: Als eerst zoek je in onze webshop het artikel op dat je graag wilt aanschaffen. Op de pagina van het artikel kies je een gewenste hoeveelheid en vervolgens klik je op bestellen.

Stap 2: Je wordt nu doorverwezen naar je winkelwagen. Je kunt ervoor kiezen om verder te winkelen en andere artikelen te bekijken door te klikken op ‘Ga verder met winkelen’. Indien je de bestelling wilt afronden klik je op afrekenen.

Stap 3: Tijdens het afrekenen worden enkele persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens hebben wij nodig om de bestelling naar je te versturen. Vervolgens kan je op dezelfde pagina een betaalwijze selecteren. Kies een betaalwijze en controleer vervolgens je bestelling. Indien alles correct is ingevuld, klik je op afrekenen. Je bestelling is nu geplaatst en je ontvangt direct per e-mail een bevestiging van je bestelling.

 

Bestelling Volgen

Wij versturen onze artikelen indien mogelijk altijd per brievenbuspost. Indien het bestelde product niet door de brievenbus past wordt je bestelling per pakketpost verzonden. Vrijwel al onze zendingen worden geleverd met Track & Trace.

 

Bestelling Anuleren

Wanneer je een bestelling wilt annuleren kun je het best direct contact met ons opnemen. Dit kan via ons contact formulier of via email: klantenservice@sieradencorner.nl

Indien je bestelling nog niet is verstuurd wordt je bestelling dan per direct geannuleerd en krijg je van ons een bevestiging per e-mail.

Indien de bestelling al is verstuurd of je hebt de sieraden in je bezit dan kun je de sieraden binnen 14 dagen naar ons retour sturen. Kijk eerst of je voldoet aan de voorwaarden op de pagina retourneren. Voor het retouradres kun je contact met ons opnemen.